Connect with us

Societate

Imunologul american Anthony Fauci susţine VACCINAREA OBLIGATORIE a ELEVILOR

Published

on

Imunologul american Anthony Fauci susţine vaccinarea obligatorie a elevilor. Expertul în boli infecţioase consideră ideea ca fiind una bună însă nu se aşteaptă ca propunerea să treacă în Congres, notează Mediafax.

Anthony Fauci este de părere că vaccinarea obligatorie a elevilor împotriva COVID este un lucru bun, absolut necesar în contextul epidemic actual.

„Nu este ceva nou. Obligativitatea vaccinării elevilor este o rutină de decenii. Imunizarea s-a realizat deja cu succes împotriva poliomielitei, rujeolei, oreionului, rubeolei sau în cazul hepatitei. Nu văd de ce nu ar fi posibilă şi împotriva COVID. Cred că ar fi un lucru bun ca vaccinul să fie obligatoriu şi în acest caz”, afirmă principalul expert în boli infecţioase din SUA.

Centrele pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor recomandă vaccinarea pentru toate persoanele de peste 12 ani, relatează New York Post.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!