Conecteaza-te cu noi

Administratie

În an electoral, Chițac crește valoarea tichetelor sociale cu 50%. Cocargeanu îi acuză pe aleșii PNL de ipocrizie

Published

on

Primarul Constanței, Vergil Chițac, le propune consilierilor locali votarea unui proiect de hotărâre, nr. 498/2023, privind stabilirea valorii tranșei tichetelor valorice acordate în cadrul Programului „RESPECT” pentru anul 2024. În fapt, este vorba despre creșterea valorii tranșei de la 50 de lei cât este în prezent la 75 de lei. În nota de fundamentare, primarul Chițac spune că la decizia de a crește valoarea tichetului social s-a avut în vedere faptul că, potrivit Institutului Național de Statistică în perioada 2019 – 2023 indicele prețurilor de consum a cunoscut o creștere de 36,64% și că s-au majorat salariul minim pe economie și punctul de pensie.

Legat de acest subiect, fostul viceprimar al Constanței din partea USR, Florin Cocargeanu, a declarat, astăzi, în conferință de presă, că nu poate să nu remarce ipocrizia foștilor colegi de guvernare locală, consilierii PNL. Cocargeanu spune că, la momentul 2020, când, tot în an electoral, Decebal Făgădău a promis creșterea tichetelor valorice „Respect“, de la 40 la 50 de lei, aleșii PNL au făcut un mare scandal în cadrul Consiliului Local și au votat împotrivă.

„Iar în acest moment, primarul, care este PNL, propune, tot în an electoral, creșterea tichetelor sociale de la 50 la 75 de lei. Dacă aceasta nu este ipocrizie, nu știu cum se poate numi altfel.“, a spus Florin Cocargeanu.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions