Conecteaza-te cu noi

Administratie

În Ovidiu se reduce iluminatul public. Vezi ce precizări a făcut primarul George Scupra

Published

on

În cadrul ședinței de consiliu local a primăriei Ovidiu, din data de 31 august a.c., la inițiativa primarului George Scupra a fost supus spre aprobare, consilierilor locali, reducerea cheltuielilor privind consumul de energie electrică cu aproximativ 50 % privind iluminatul public stradal de pe raza UAT Ovidiu, parcuri, clădirile publice ale primăriei Ovidiu.

Acest demers a fost susținut în unanimitate de toți consilierii locali.

Astfel, începând cu data de 15 septembrie, excepție făcând șoseaua Natională și principalele intersecții, stâlpii de iluminat vor funcționa la jumătate din numărul total, iar ca măsură pentru instituțiile publice (școli, grădinițe, club sportiv, centre culturale, sediile administrative ale primăriei) au fost comandați senzori de mișcare pentru grupurile sanitare și holuri.

”Având în vedere previziunile de alocări bugetare, pentru sfârșitul acestui an, dar si coroborat cu faptul că, din luna septembrie, cheltuielile cu iluminatul public cresc cu aproximativ 40%, ne dorim ca la nivelul primăriei Ovidiu să reducem cheltuielile privind iluminatul public. Deși în urmă cu 2 ani am schimbat toate lămpile de iluminat (aproximativ 1.200 de bucăți) trecând pe tehnologia led și reducând cu 35% consumul de energie, iată că prin majorările de preț din ultimele 6 luni, constatăm că valoarea facturilor a ajuns la același nivel ca acum 2 ani.

Advertisement

De aceea ne vedem puși în situația să mai reducem din aceste cheltuieli prin diminuarea consumului cu aproximativ 50%. Sper ca cetățenii să înțeleagă acest demers, care are ca principal obiectiv cuantificarea acestor economii în finalizarea principalele obiective din lista de investiții pe care ne-am propus-o pentru această toamnă.’”, a precizat primarul George Scupra.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions