Conecteaza-te cu noi

Actual

În perioada 25-27 iulie, restricții de circulație din cauza caniculei

Published

on

Având în vedere informările transmise de Administrația Națională de Meteorologie, cu privire la temperaturile ce vor depăși 37 de grade Celsius, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. va institui restricții de circulație pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, în perioada 25-27 iulie a.c., în intervalul orar 10.00 – 20.00, pe autostrăzile, drumurile expres și drumurile naționale din mai multe județe, inclusiv județul Constanța.

Excepție fac transporturile de persoane, de animale vii și produse perisabile de origine animală și vegetală, vehiculele care se deplasează la intervenții în caz de forță majoră, transporturile funerare, poștale, de echipamente de prim ajutor, de distribuire de carburanți, de tractări de vehicule avariate, transporturile de apă și hrană în zonele calamitate, transporturile cu vehicule destinate salubrizării, transporturile de apă îmbuteliată, de produse provenite din exploatări agricole și transporturile militare implicate în exerciții multinaționale.

Restricționarea circulației este necesară pentru protecția sectoarelor de drum cu bitum, pentru a preveni deformarea acestora, în condiții de caniculă.

În acest context, polițiștii rutieri vor fi prezenți în trafic, pentru a adresa recomandări conducătorilor auto și pentru a asigura respectarea restricțiilor de circulație instituite.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions