Conecteaza-te cu noi

Actual

Bărbat reținut de polițiștii din Topraisar pentru furt din locuință

Published

on

Un bărbat a fost reținut de polițiștii din Topraisar pentru furt din locuință.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, la data de 24 iulie a.c., polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Topraisar au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 34 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

”La data de 27 mai a.c., acesta ar fi sustras, din locuința persoanei vătămate, aproximativ 8.000 de euro, 6.000 de lei, mai multe bijuterii din aur și 4 telefoane mobile.

La data de 22 iulie a.c., polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Topraisar au efectuat 2 percheziții domiciliare la locuințele persoanei bănuite.

În urma efectuării perchezițiilor, au fost recuperate unele dintre bunurile sustrase.”, a precizat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propunere legală.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions