Conecteaza-te cu noi

Politica

În toiul indexării OUG 13, deputații s-au sucit subit și au votat ca la ordin să elimine pragul

Published

on

laura vicol

Deputații PSD și PNL au votat, astăzi, să măcelărească statul de drept. După câteva telefoane, au întors-o ca la Ploiești. Concret, Comisia Juridică a Camerei Deputaților a adoptat în ședința de azi un amendament care modifică art. 139 din Codul de procedură penală. Potrivit amendamentului, supravegherea tehnică (interceptări, înregistrări ambientale) nu va mai putea fi folosită pentru probarea infracțiunilor de corupție.

Surpriza a venit câteva minute mai târziu. După o pauză de câteva minute, timp în care președinta comisiei, Laura Vicol (PSD), a fost chemată în birou pentru „o urgență”, la revenirea în ședință ea a anunțat schimbarea poziției coaliției. Astfel, cu voturile coaliției PSD-PNL-UDMR, proiectele de modificare a Codului penal și a Codului de procedură penală, în forma transmisă de Guvern Parlamentului, prin care se permitea ca interceptările să fie folosite în dosare de corupție și fără niciun prag pentru infracțiunea de abuz în serviciu, au fost votate în Comisia Juridică.

Sursa: G4Media

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions