Conecteaza-te cu noi
SEAS

Societate

În weekend, pompierii militari constănțeni au intervenit la 140 de misiuni

Published

on

În perioada 24-26 martie 2023, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța au executat 140 misiuni, cele mai multe din ele – 118, fiind pentru acordarea primului ajutor și transportarea la unitățile sanitare a persoanelor cu afecțiuni medicale.

Pompierii militari constănțeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea 6 incendii, în urma cărora nu s-au înregistrat victime. Au fost afectate peste 60 hectare de teren și au ars 1.400 tone de gunoi menajer.

Salvatorii din cadrul ISU „Dobrogea“ au intervenit în cazul a 5 accidente rutiere soldate cu 6 victime care au necesitat transportul la spital.

În cursul dimineții de 24 martie, prin apel la numărul unic de urgență 112, echipajele ISU „Dobrogea“ au fost solicitate să intervină la un accident rutier petrecut la intrare în localitatea Remus Opreanu: o betonieră s-a răsturnat în afara părții carosabile, șoferul fiind încarcerat. La fața locului au fost alocate o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare și o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Constanța. Ulterior, a fost solicitată intervenția elicopterului SMURD pentru transportarea de urgență la spital a victimei care suferise multiple traumatisme.

Pompierii militari constănțeni au fost solicitați să intervină în alte 11 situații precum deblocări de ușă, asigurare măsuri PSI la decolare/aterizare elicopter ori salvare animale captive în medii ostile vieții.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions