Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Încă sunt salvaţi oameni cu şenilatele! Gravide şi alte cazuri medicale, duse la spital

Published

on

Vremea foarte rea şi drumurile blocate au făcut ca intervenţiile şenilatelor să fie extrem de importante. Zilele trecute v-am prezentat mai multe cazuri însă acestea au continuat şi azi. O şenilată de la Băneasa a intervenit la Dobromir Vale pentru a veni în sprijinul unei femei însărcinate, care se află la cea de-a treia naştere. Şenilata de la Valea Dacilor a fost nevoită să intervină  la Ciocârlia de Sus, tot în sprijinul unei femei însărcinate.  Şi şenilata din Mangalia a intervenit la Cotu Văii, unde o femeie de 64 de ani a căzut şi s-a ales cu o fractură de membru. O altă intervenţie a aviut loc la Topraisar, tot cu şenilata, pentru a duce la spital un bărbat în vârstă de 50 de ani, care avea dureri toracice.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions