Actual Slide

(VIDEO) 1 Martie 2018. DJ 223, Alaska de Constanța

mart. 01, 2018 Mihaela Tîrpan

În Decembrie, de Craciun admiram ghioceii din grădini. De 1 Martie, locuitorii județului Constanța au rămas blocați în case din cauza unui ciclon de vreme rea.

Ordinea.ro a prezentat cazuri de urgență medicală, starea drumurilor din județ, precum și comunicările Primăriei Constanța cu privire la acțiunile de deszăpezire din municipiu. De asemenea, am prezentat revolta oamenilor cu privire la nepăsarea autorităților cu privire la modul în care au acționat. Astăzi, conducerea Regiei Județene de Drumuri și Poduri a transmis imagini de pe drumul județean 223 pe tronsonul Ion Corvin – Cernavodă. Pare desprins de undeva din Alaska. De aici, concluzia noatră: de 1 Martie 2018, DJ 223 Ion Corvin – Cernavodă poate fi considerat lejer ca desprins de la polul frigului!

Lucian Lungoci, administratorul special al RAJDP Constanța, a anunțat că pe unele sectoare ale drumurilor județene a început să se circule, însă va cere Poliției aviz pentru deschidere abia când toate vor fi practicabile circulației rutiere.

Comments

comments