Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Incendiu într-un apartament din Medgidia! Chiriașul a adormit și era să ia foc

Published

on

În cursul acestei după amiezi, la Medgidia, pe strada Industriei, în zona blocului MS2 a fost agitație mare. Echipaje ale serviciului de Ambulanță și Pompierilor au fost solicitate la fața locului deoarece izbucnise un incendiu la un apartament situat la etajul I al clădirii.

În momentul în care au ajuns la fața locului, echipele de intervenție au constatat că flăcările au izbucnit la bucătărie, unde chiriașul apartamentului pusese o tigaie pe aragaz. Dar, până să se încingă uleiul pentru ca omul să gătească,  s-a dus în sufragerie și s-a întins puțin… Între timp a și adormit, iar de bucătărie s-a ales praful.

Hota a căzut pe aragaz, așa că flăcările s-au extins cu repeziciune. Din fericire, între timp s-a trezit și chiriașul….Pompierii au scos din apartament nu mai puțin de trei butelii de aragaz.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions