Connect with us

Actual

Incendiu într-un bloc din Medgidia. Mai multe persoane au fost evacuate

Published

on

Astăzi, 10 septembrie, a izbucnit un incendiu într-un apartament din Medgidia, situat pe strada Luceafărului, bl. 5, etaj 1. La fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o scară, un echipaj de descarcerare și o ambulanță Saj.

Incendiul a fost localizat în dormitorul apartamentului.

”O persoană a fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe Medgidia, conștientă, cu arsuri la nivelul extremității cefalice. Elicopterul SMURD va prelua victima de la Medgidia pentru a o transporta la Unitatea de Primiri Urgențe Constanța.”, a precizat Oana Manoilă, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

S-au autoevacuat 5 persoane adulte. Echipajul de la descarcerare a evacuat o persoană adultă imobilizată.

Advertisement

La această oră incendiul este lichidat. Se procedează la ventilarea apartamentului. Rămân la locul intervenției o autospecială de stingere, descarcerarea și scara.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement