Connect with us

Actual

Trupul neînsuflețit al tânărului dispărut în mare la Corbu, găsit în apropiere de Vadu

Published

on

În această dimineață, începând cu ora 8.00 au fost reluate căutările tânărului dispărut în apele mării pe plaja de la Corbu.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipe de intervenție, respectiv TARGA din portul Tomis, precum și o ambarcațiune a scafandrilor, cu doi ofițeri și doi subofițeri.

La ora 10.35, a fost găsit trupul neînsuflețit al tânărului, în vârstă de 19 ani, în zona Vadu, spre Gura Portiței. Echipajul Serviciului de Ambulanță Constanța a declarat decesul.

Reamintim că adolescentul a intrat în mare în ziua de 8 septembrie și nu a mai ieșit. În jurul orei 15.10, au fost solicitați salvatorii, prin apel la numărul unic 112. În scurt timp au demarat căutările, din păcate fără rezultat. Ieri și elicopterul SMURD a survolat zona de litoral de la Corbu – de asemenea, căutările au fost efectuate cu 15 scafandri.

Advertisement

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement