Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Incendiu într-un bloc din Medgidia. Trei persoane au fost evacuate, alte două s-au autoevacuat

Published

on

Un incendiu a avut loc în această seară, 24 iunie, într-un bloc din Medgidia. Trei persoane au fost evacuate, iar alte două s-au autoevacuat.

Pompierii au fost solicitați să intervină pe Aleea Luceafărului, nr. 4, bl, 5 anexă, unde a fost sesizat fum pe casa scării. La fața locului intervine Detașamentul Medgidia cu un echipaj SMURD B2,  două autospeciale de stingere și o a autospecială de stingere a incendiilor la înălțime.

În sprijin se deplasează și pompieri de la PTS Ciocârlia, precum și o autospecisală de transport victime multiple.

Incendiul se manifestă la un apartament de la demisolul clădirii. Acesta arde generalizat.

Comandantul Detașamentului Medigia se deplasează la locul intervenției.

”Până în acest moment, au fost evacuate 2 persoane din blocul tip demisol +2 etaje. În continuare echipajele execută misiune de căutare/salvare persoane. Incendiul a fost localizat la nivelul dormitorului. A doua persoană a fost evacuată de la etajul superior. Se continua căutarile. O a treia persoană a fost evacuată și condusă la ambulanța SMURD pentru a fi evaluată medical – atac panică.”, a precizat Oana Manoilă, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

2 persoane s-au autoevacuat.

La ora 22.46  incendiul a fost lichidat. Se înlătură efectele negative ale incendiului și se face ventilarea a 2 apartamente care au fost inundate cu fum.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions