Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Incendiu la etajul 9 al unui bloc din Constanța. 26 de persoane au fost evacuate

Published

on

isu delta tulcea

Militarii ISU Constanța au fost solicitați prin apel la numărul unic 112 să intervină la un incendiu care a izbucnit pe str. Pescarilor, nr. 42, bl. BM17, sc.A, et.9, ap. 38. Potrivit ISU Constanța, un apartament a fost inundat cu fum.

La fața locului intervin mai multeeb chipaje de salvatori, respectiv 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de stingere a incendiilor la înălțime, un echipaj de Descarcerare, o autospecială de transport victime multiple și un echipaj al serviciului de Ambulanță.

Potrivit ISU Constanța, a ars bucătăria apartamentului pe o suprafață de 12 mp. De asemenea, a fost afectat apartamentul de fum și apă.

”În total, au fost evacuate 28 persoane, dintre care 16 sex masculin, 12 sex feminin. Două persoane primesc îngrijiri medicale.”, a menționat Anamaria Stoica, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

Update: La fața locului au fost asistate medical 5 persoane (4 de sex masculin și 1 de sex femin), dintre care o persoană (proprietarul apartamentului) a fost transportată la spital cu arsuri la membrele inferioare.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions