Connect with us

Actual

Incendiu la mansarda unui magazin din Constanța. O femeie a fost evacuată

Published

on

În cursul acestei seri, 25 octombrie, militarii ISU Constanța au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe strada Liliacului, nr. 13 din municipiul Constanța.

Din primele informații, flăcările s-au declanșat la o casă cu etaj, în care funcționează un magazin – la parter, iar la etaj locuiesc proprietarii.

La fața locului intervin trei autospeciale de stingere cu apă și spumă (două de la Detașamentul Port și una de la Detașamentul Fripis), două echipaje Smurd B2, o scară de 39 de metri, dar și un echipaj de descarcerare.

O femeie a fost evacuată din clădire.

Potrivit reprezentanților Biroului de presă al ISU Constanța, în urma incendiului au ars 60% dintr-o mansardă de 100 mp și 30% din acoperișul acesteia. Acolo era depozitată o parte din marfa pentru magazinul de la parter, respectiv prosoape de hârtie.

Din fericire, nu au fost înregistate victime.

Foto: ISU Constanța

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!