Connect with us

Actual

Incendiu puternic în cimitirul din Slava Rusă

Published

on

În cursul nopții trecute, în cimitirul din localitatea Slava Rusă, județul Tulcea, a avut loc un puternic incendiu.

Salvatorii Stației de Pompieri Babadag au fost solicitați aseară, în jurul orei 23.30, să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu produs în cimitirul localității Slava Rusă.
Către locul intervenției s-a deplasat un echipaj format din 5 subofițeri, cu o autospecială de stingere.

La sosirea pompierilor militari, focul se manifesta pe aproximativ 3 ha ce cuprindeau suprafața cimitirului și teren viran al localității, neexistând pericolul de propagare la locuințe ori alte obiective economice.

După aproximativ o oră și jumătate, forțele de intervenție au reușit să lichideze incendiul.
Cauza probabilă de producere, a fost focul deschis în spații deschise.

Sursa: ISU Delta Tulcea

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!