Connect with us

Actual

Incendiu la o casă din cartierul Midia Năvodari. O femeie a suferit arsuri

Published

on

pompieri constanta

Un puternic incendiu a izbucnit în cursul nopții trecute la o locuință din cartierul nou Midia, orașul Năvodari.

În jurul orei 4.30, pompierii militari au fost solicitați să intervină pe str. E7, nr. 4, unde a luat foc o casă. La fața locului s-au deplasat trei autospeciale cu apă și spumă, o autospecială de stingere a incendiilor la înălțime, un Smurd B2 și un Smurd C.

Potrivit Biroului de presă al ISU Constanța, o femeie a fost salvată de pe balconul mansardei și evaluată medical de echipajul SMURD. Ulterior, victima, în vârstă de 51 de ani, conștientă cu arsuri superficiale la membru superior stâng, a refuzat transportul la spital.

Tot din mansarda locuinței a mai fost salvat și un cățel. Incendiul  a fost localizat și în scurt timp a fost lichidat.

Advertisement

Focul s-a manifestat la o anexă pe circa 40 mp, flăcările cuprinzând și fațada din spate a casei.

Foto: Ilustrativ

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement