Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Incendiu la Spitalul OCH Ovidiu. 10 persoane s-au evacuat

Published

on

incendiu och

În cursul nopții trecute. în jurul orei  1.20, militarii ISU Constanța au fost solicitați să intervină la un incendiu care s-a produs la Spitalul OCH Ovidiu. Din primele informații, o reclamă luminoasă a luat foc.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje, repsectiv: 8 echipaje de stingere cu apă și spumă, 3 ASII, 3 SMURD B, 2 ATPVM și două ambulanțe 2 SAJ B2.

Personalul spitalului OCH, 10 persoane, s-a autoevacuat.

Potrivit Oanei Manoilă, purtător de cuvânt al ISU Constanța, incendiul a fost lichidat în jurul orei 1.50. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Advertisement
palaz

Cauza probabilă a incendiului: un scurtcircuit electric.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Ilustrativ

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions