Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Incendiu la un bloc de garsoniere din Murfatlar. Peste 30 de persoane au ieșit din clădire

Published

on

incendiu och

În această dimineață a izbucnit un incendiu la o garsonieră din Murfatlar, situată pe str. Mihai Eminescu, sc A, et. 3. Peste 30 de persoane au ieșit din clădire, iar o femeie în vârstă de 75 de ani a suferit un atac de panică.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri, respectiv: Detașmentul Palas cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, autoplatforma, descarcerare, SMURD B2,  PTS Valu lui Traian cu  o autospecială de stingere cu apă și spumă, Detașamentul Fripis cu 1 descarcerare, Detașamentul Medgidia cu 1 ATPVM, 1 autoscară și un SMURD B2.

În scurt timp, incendiul a fost lichidat lichidat.

”Au fost afectate holul și baia garsonierei pe o suprafață de 20 mp, dormitorul și holul blocului de la etajul 3 fiind inundate cu fum. 8 persoane s-au autoevacuat și 23 de persoane (dintre care 3 minori) au fost evacuate de către echipajele de pompieri. Proprietara în vârstă de 75 de ani a suferit un atac de panică și a fost asistată la locul intervenției – refuză transportul la spital.”, a precizat Oana Manoilă, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions