Conecteaza-te cu noi

Actual

Tânăr din Ovidiu, reținut pentru comiterea mai multor furturi din autoturisme

Published

on

Un tânăr a fost reținut de polițiștii din orașul Ovidiu pentru comiterea mai multor furturi din autoturisme. Adolescentul, în vârstă de 19 ani, a fost reținut ieri, 30 iunie, pentru 24 de ore, pentru furt calificat.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, în decurs de două zile individul a pătruns în 5 autoturisme și a furat mai multe bunuri.  La data de 29 iunie a.c., acesta a intrat în autoturismul  unui bărbat, de 79 de ani, din orașul Ovidiu, și a sustras, din interiorul acestuia, suma de 50 de lei.

În aceeași zi, tânărul a pătruns în autoturismul unui bărbat, de 44 de ani, din orașul Ovidiu, și a sustras, din interiorul acestuia, mai multe bunuri.

În data de 30 iunie, individul a pătruns în alte trei autoturisme, în încercarea de a sustrage bunuri.

Advertisement

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Prevenitivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

În cursul zilei de astăzi, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.

Foto: Ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions