Conecteaza-te cu noi

Actual

Razie în orașul Năvodari. Au fost aplicate amenzi în valoare de 25.000 de lei

Published

on

razie

La data de 30 iunie spre 1 iulie a.c., aproximativ 70 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ”Tomis” Constanța au efectuat o razie în municipiul Năvodari, pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică și creșterea gradului de siguranță rutieră.

Razia s-a desfășurat în orașul Năvodari, la acțiune participând polițiști din structurile de ordine publică, investigații criminale, poliție rutieră, precum și luptători din  cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Cu această ocazie, au fost legitimate aproximativ 150 de persoane, au fost verificate 6 persoane față de care s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, 3 persoane față de care s-a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu, 80 de autoturisme și 15 locații publice.

De asemenea, au fost efectuate aproximativ 80 de testări cu aparatul etilotest.

Advertisement

În urma activităților efectuate, au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 25.000 de lei, dintre care 9 la O.U.G. 195/2002, 5 la Legea 61/1991, iar restul pentru alte abateri.

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 2 permise de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare și 1 set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

De asemenea, a fost constatată o infracțiune la regimul circulației rutiere.

Exemplu:

La data de 30 iunie a.c., în jurul orei 23.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat care a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia Nord, având numerele de înmatriculare expirate.

Advertisement

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions