Conecteaza-te cu noi

Actual

Incendiu la un service auto din Constanța. Un bărbat s-a intoxicat cu fum

Published

on

În cursul zilei de azi, 3 decembrie, militarii ISU Constanța au fost solicitați să intervină în municipiul Constanța, la sediul unui service situat în spatele magazinul Selgros de pe bdul. Tomis unde a izbucnit un incendiu.

La fața locului au fost alocate 5 autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autoscări, un echipaj de descarcerare și trei echipaje smurd B.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dobrogea, Răzvan Parconie, la ora 13.28, incendiul a fost lichidat. Echipajele sunt încă la fața locului.

La incendiu a fost asistat la fața locului un bărbat care se intoxicase cu fum. Acesta nu a necesitat transportul la spital.

Advertisement

Știre în curs de actualizare.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions