Conecteaza-te cu noi

Actual

Incendiu puternic în București. A fost transmisă o avertizare RO-ALERT

Published

on

Un incendiu puternic a izbucnit astăzi în Capitală, la o hală situată spre capătul bulevardului Dimitrie Pompeiu, pe strada Biharia din sectorul 1.

Hala din nordul Capitalei a fost cuprinsă de flăcări, înregistrându-se degajări mari de fum, a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov.

Pompierii au ajuns la fața locului, iar sute de oameni au fost evacuați din clădirile din zonă. Au fost trimise 26 autospeciale, care în acest moment intervin pentru a limita propagarea incendiului. De asemenea, la faţa locului sunt echipaje SMURD, ambulanţe şi echipaje de descarcerare.

A fost trimisă deja o avertizare RO-ALERT în această privință care îndrumă populația să evite zona și să elibereze căile de acces pentru a facilita intervenția.

Advertisement

”Incendiu la o hală industrială din strada Biharia, sector 1, cu degajări masive de fum. Ocoliţi zona, eliberaţi căile de acces în zonă pentru a facilita accesul forţelor de intervenţie. Dacă sunteţi în apropiere, evacuaţi zona. Luaţi măsuri de adăpostire şi autoprotecţie”., precizează mesajul RO-ALERT.

Foto: Romania TV

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions