Actual

Incendiu puternic în localitatea Castelu! Au ars reziduuri petroliere

mai 15, 2018 Maria Ionescu

În această seară, un incendiu puternic s-a declanșat în localitatea Castelu, la reziduurile petroliere scurse în urma reparării unei conducte de transport țiței. La fața locului nu erau flăcări puternice, dar era foarte mult fum.

Au fost solicitate echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență, care s-au chinuit să stingă focul. Din fericire, acesta se manifesta în câmp deschis, fără a pune ceva în pericol.  Cauza probabilă a incendiului a fost o țigară aruncată la întâmplare. Suprafața totală de vegetație uscată care a ars a fost de aproximativ 120 mp. Din fericire, nu vorbim despre teren agricol, ci despre dereaua localității.

 

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!