Actual

(Foto-Video): TIR răsturnat la intrarea în Amzacea! Două persoane rănite

mai 16, 2018 Maria Ionescu

Un TIR s-a răsturnat în această dimineață, pe DN 38, la intrarea în comuna Amzacea. Acesta era încărcat cu lemne, iar la fața locului au fost solicitați și pompierii de la Inspectoratul pentru Stingerea Incendiilor pentru a asigura măsuri de protecție deoarece sunt scurgeri de combustibil.

Din primele informații, se pare că ar fi două victime. La fața locului au ajuns echipaje ale serviciului de Ambulanță și ale Poliției Rutiere.

Știre în curs de actualizare.

Update: Potrivit IPJ Constanța, la data de 16 mai a.c., un bărbat, în vârstă de 30 de ani, a condus un tir pe DN 38, dinspre localitatea Topraisar către Negru-Vodă, unde în dreptul km 23, pe fondul neatenției în conducere, a părăsit partea carosabilă către dreapta, răsturnandu-se. A rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului și a pasagerului din cabină.

Update: Potrivit ISU, o autospecială de la Garda de Intervenție Chirnogeni asigură măsuri de prevenire și stingere a unui posibil incendiu (sunt scurgeri de combustibil). Două persoane conștiente și colaborante au fost preluate de serviciul de Ambulanță și transportate la spital.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!