Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Incendiu violent în Castelu. Trei persoane au reușit să iasă dintr-o casă cuprinsă de flăcări

Published

on

incendiu castelu

Un incendiu violent a avut loc în cursul nopții trecute în localitatea Castelu din județul Constanța. Militarii ISU Constanța au fost solicitați să intervină pe str. Sălciilor, nr. 32A, unde a avut loc explozia unei butelii, urmată de incendiu. Trei ore au luptat cu flăcările ce cuprinseseră o casă aflată în construcție.

Intervenția salvatorilor a fost solicitată, prin apel la numărul unic de urgență 112, puțin înainte de ora 1.00. Din primele momente, au fost alocate 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoplatformă, un SMURD B2, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță Constanța.

La momentul ajungerii echipajelor, flăcările se manifestau violent la acoperișul casei, dar și la 4 din camerele acesteia. Din fericire, nu au existat victime, trei persoane reușind să se autoevacueze din imobil. Pompierii militari au extras 3 butelii depozitate în 2 camere ale casei.

Intervenția a fost dificilă deoarece singura cale de acces la etajul superior era pe o scară exterioară, printr-un spațiu foarte îngust, iar acoperișul din tablă a trebuit înlăturat pentru lichidarea tuturor focarelor existente.

Incendiul a fost lichidat după ora 4.00, în această dimineață. Au ars acoperișul casei pe o suprafață de 200 mp, patru camere și bucătăria.

”Câțiva dintre colegii care au intervenit pentru localizarea și stingerea acestui incendiu abia se întorseseră dintr-o altă misiune destul de dificilă – accidentul rutier din apropiere de Hârșova în care au fost implicate 90 persoane.”, a precizat Oana Manoilă, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions