Connect with us

Actual

Incendiu violent la o locuință din Tulcea

Published

on

incendiu tulcea

În urmă cu puțin timp, prin apel la numărul unic de urgență 112, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Delta” al județului Tulcea a fost anunțat că pe strada Racului din municipiu se manifestă violent un incendiu la o casă de locuit, cu posibilitate de propagare la vecinătăți.

Imediat două echipaje de pompieri formate din 9 subofițeri și un ofițer din cadrul Detașamentului Tulcea au ajuns la locul incendiului care se manifesta violent cu flacără deschisă la întreaga locuință și anexe.

”S-a intervenit pentru localizare și limitarea extinderii flăcărilor la o locuință învecinată, în acest moment incendiul fiind localizat. Intervenția este îngreunată din cauza faptului că în zonă nu sunt hidranți însă forțele au fost suplimentate cu autospeciale pentru un flux de apă constant.”, a precizat Daniel Năstase, purtător de cuvânt al ISU Tulcea.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime. Misiunea este în dinamică.

Update: Pericolul incendiului a fost eliminat, iar focarele au fost stinse. Pentru că există pericolul de reaprindere, cauzat de smoala de pe un perete al locuinței, pompierii vor rămâne cu un echipaj de stingere pentru protecție.

În urma incendiului a ars o casă de locuit de aproximativ 80 de mp și două anexe de aproximativ 10 mp fiecare.  Locuința învecinată și anexele aferente acesteia au fost salvate de către pompierii tulceni.

Cauzele probabile de producere a incendiului urmează a fi stabilite.

Știre în curs de actualizare.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!