Connect with us

Actual

Un bărbat s-a tăiat cu drujba pe un bloc din Constanța. Vezi care este starea lui

Published

on

ambulanta

Astăzi, 3 decembrie, în jurul orei 10.15, militarii ISU Constanța au fost solicitați să intervină în cartierul Anda din municipiul reședință de județ pentru a acorda primul ajutor unei persoane care s-a tăiat cu drujba.

Salvatorii s-au deplasat de urgență pe str. Ion Ursu, nr. 51, bloc N2B, scara C. Din primele informații se știa faptul că un bărbat  se află pe bloc și este inconștient. Pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un SMURD, o autoscară și un echipaj Saj C2.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Constanța, Răzvan Parconie, este vorba despre un muncitor – în vârstă de 43 de ani – care lucra la mansarda blocului. Bărbatul este conștient, cooperant, tăiat în zona capului, la ureche. Acesta a fost preluat de echipajul SAJ pentru a fi transportat la spitalul județean.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!