Connect with us

Administratie

Încep lucrările pentru introducerea rețelei de gaze naturale în localitatea Tuzla. O investiție de două milioane de euro

Published

on

De luni, 9 mai a.c., se dă startul proiectului privind introducerea rețelei de gaze naturale în comuna Tuzla.

Firma care se va ocupa de lucrare este Acvator din București, echipele de lucru ale acesteia urmând ca de astăzi, 9 mai, să facă primele săpături pentru introducerea conductelor de gaze în localitate. Contractul a fost semnat, din partea autorității locale din Tuzla, de primarul Reșit Taner.

Facem precizarea că, în conformitate cu datele înscrise în documentele care stau la baza derulării contractului, rețeaua de distribuție gaze naturale de medie presiune se va amplasa în intravilanul și extravilanul localității Tuzla și se va executa din conducte de polietilena de înaltă densitate. De asemenea, conform aceluiași document mai facem precizarea că rețeaua de gaze va avea o lungime de aproximativ 38.413 ml și va asigura un debit de 2.500 mc/h calculat pentru comună.

După finalizarea lucrărilor, la rețeaua de gaze se vor racorda 2.460 de gospodării (90% din populația localității), agenții economici de pe raza comunei, dar și instituțiile publice.

Valoarea totală a investiției se ridică la suma de 2 milioane de euro.

Mai multe informații găsiți aici:

(document) Primăria Tuzla a atribuit contractul pentru înființarea rețelei de distribuție gaze naturale în localitate

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!