Conecteaza-te cu noi
SEAS

Societate

Începe Seawolves Bike Fest pe plaja din stațiunea Venus

Published

on

seawolves bike fest

După 15 ani și 15 ediții, Seawolves Bike Fest a ajuns la episodul final. Festivalul moto-rock care a debutat în 2008 într-un camping din Eforie Nord își va lua rămas bun de la public pe plaja din stațiunea Venus, în cadrul ultimei sale ediții în weekendul 14-15 iunie 2024.

Pentru a marca cum se cuvine această ultimă ediție, pe scena festivalului vor urca 14 formații dintre care 8 sunt din afara țării.

Vineri, 14 iunie

 • Visions of Atlantis (Austria, symphonic metal)
 • Dirty Shirt (Romania, folk metal)
 • O’Reillys and the Paddyhats (Irlanda, irish folk punk)
 • Dropout Kings (SUA, trap metal)
 • Metalwings (Bulgaria, symphonic metal)
 • Opening band
 • Opening band

Sâmbătă, 15 iunie

 • Stratovarius (Finlanda, power metal)
 • Bonfire (Germania, hard rock)
 • Trooper (România, heavy metal)
 • Coma (Romania, alternative rock)
 • Fallen Arise (Grecia, symphonic metal)
 • Opening band
 • Opening band

Porțile festivalului se vor deschide pentru public începând de vineri, 14 iunie, ora 12:00. Concertele vor începe la ora 15:00 în fiecare zi, headlinerii fiind programați pentru ora 23:00.

Parada moto se va desfășura sâmbătă, 15 iunie, de la ora 12:00, urmând ca la întoarcere să înceapă celebrele concursuri între participanți.

După programul de concerte, distracția va continua în cortul de after party, unde atmosfera va fi susținută live de o trupa de coveruri rock, iar sâmbăta de DJ.

În locația festivalului se vor găsi la discreție bere și alte băuturi, precum și numeroși furnizori de preparate culinare de toate felurile. De asemenea, vor exista comercianți de îmbrăcăminte și echipamente moto-rock, precum și alte produse și accesorii specifice.

Accesul la festival se va face pe bază de brățară, iar comercializarea se va face cu carduri de festival reîncărcabile.

Există oferte speciale de cazare în apropiere, cu preț redus pentru participanții la eveniment, precum și camping la 600m de locație. Pentru detalii vizitați pagina evenimentului de pe Facebook.

foto: rock fm

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions