Conecteaza-te cu noi
SEAS

Societate

Navele fluviale de pasageri A Rosa Flora și River Adagio, escale în portul Constanța

Published

on

nava port

Nava fluvială River Adagio a sosit, ieri, în portul Constanța cu 139 turiști americani la bord. După o vizită în oraș, la cele mai importante obiective turistice, turiștii vor încheia croaziera și se vor îndrepta spre aeroport. La bord va urca o nouă serie de turiști, care va sta până mâine la Constanța, primul oraș din croaziera care va continua pe Dunăre.

Cei 136 turiști germani sosiți, aseară, cu nava A Rosa Flora, vor petrece două zile în zona Dobrogei. Astăzi, programul turistic include un tur al orașului Constanța, plimbare în Mamaia, vizitarea parcului arheologic, a Muzeului de Artă Populară, Centrului Vechi și falezei. Seara, la bord, se vor delecta cu dansuri populare românești. Pe 14 iunie, programul prevede o excursie în Delta Dunării.

Itinerariul navei A Rosa Flora a început din Germania și a trecut prin Viena, Bratislava, Budapesta, Mohacs, Belgrad și Ruse.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions