Conecteaza-te cu noi

Politica

INCREDIBIL! Mihai Fifor o compară pe Viorica Dăncilă cu… Ștefan cel Mare

Published

on

Secretarul General al PSD, Mihai Fifor s-a referit vineri, la Vaslui, la acuzaţiile aduse de partenerii de coaliţie că PSD ar fi făcut un „blat” cu Klaus Iohannis prin desemnarea Vioricăi Dăncilă prezidenţiabil al partidului. Cu această ocazie, Mihai Fifor a comparat situaţia cu Bătălia de la Podul Înalt, între armata lui Ştefan cel Mare şi oastea otomană a lui Suleiman Paşa.

„Cum ar fi să vezi vasluienii că se aliniau în spatele lui Suleiman şi se duceau să se bată pentru Suleiman împotriva lui Ştefan cel Mare. Cam aşa ar fi şi acum, să ne pomenim că ne aliniem în spatele lui Iohannis să ne batem cu premierul României. Nici măcar cei care au lansat prostia asta nu cred că sunt foarte convinşi de ce au spus, dar în toată această perioadă o să avem parte de tot felul de glumiţe de genul acesta. Ne-am propus să câştigăm alegerile pentru preşedinţia României, cred că o merităm, cred că Partidul Social Democrat, după foarte multă vreme, merită acest lucru.”, a spus Fifor conform stiripesurse.ro.

Mihai Fifor participă alături de Viorica Dăncilă într-un turneu în filialele din Moldova. Liderii PSD vor merge la finalul acestei săptămâni şi în Vrancea şi Bacău.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions