Conecteaza-te cu noi
SEAS

Politica

Stroe, solidar cu președintele CJC în fața atacurilor liberale. „Relația mea cu Țuțuianu este normală, bărbătească”

Published

on

După ce liberalii din Constanța l-au acuzat pe președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, că a încercat să împartă banii pentru primării în mod discreționar, președintele Organizației Județene Constanța a PSD, Felix Stroe, a reacționat spunând că atacul asupra președintelui CJC nu este corect.

„La CJC banii au fost mereu repartizați în strictă conformitate cu legea și după nevoile UAT-urilor. Îi invit pe toți să ia hotărârile CJ și să vadă cât de mult au fost sprijinite și primării conduse de PNL și cele conduse de alți primari, alții decât PSD. În niciun caz, niciodată, trăgând linie, rezultatul este că nu a fost favorizată vreo primărie a PSD în defavoarea uneia conduse de PNL. Ba, dimpotrivă. A socoti, pe sumele repartizate în ședința din 24 iulie, banii pe cap de locuitor primiți de comuna X cu cei primiți de orașul Medgidia este o manipulare ieftină, o demagogie puerilă, care nu cred că prinde la cetățeni. Municipiul Medgidia care apărea în comunicatul PNL a fost foarte puternic sprijinit cu sume consistente atât de CJC, cât și de Guvernul condus de PSD. De aceea consider comunicatul PNL o manipulare ieftină, o demagogie, iar noi ne exprimăm solidaritatea față de Horia Țuțuianu, care nu a greșit nici ieri“, a declarat Felix Stroe, ieri, în conferința de presă organizată la finalul alegerilor interne din organizația municipală a PD-ului.

Stroe neagă vreun conflict cu Țuțuianu

Tot în conferința de presă, Felix Stroe a dezmințit zvonul potrivit căruia între el și președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, ar exista anumite tensiuni. Speculația cu privire la existența unei rupturi între cei doi e mai veche. Ideea a fost reluată recent în mediile politice, după ce, pe 4 iulie a.c., la finalul ședinței Consiliului Județean Constanța, Țuțuianu a declarat că nu știe să se fi fixat vreo conferință de alegeri la nivel județean în data de 30 august. Câteva ore mai târziu, social democrații s-au întâlnit într-un Comitet Executiv Județean de la care Țuțuianu a lipsit (fiind plecat la București, potrivit social democraților) și în cadrul căruia s-a decis ca alegerile pentru organizația județeană să aibă loc fix în 30 august. Stroe a precizat că întâlnirea Comitetului Executiv Județean a fost fixată abia cu câteva ore înainte de a avea loc.

„Relația mea cu Horia Țuțuianu este o relație normală, bărbătească, între doi bărbați“, a declarat Felix Stroe, întrebat fiind care este relația sa cu președintele CJC, Horia Țuțuianu.

Președintele Organizației Județene Constanța a PSD, Felix Stroe, a mai precizat că va candida pentru un nou mandat la șefia filialei.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions