Actual

Indian Wells, programul semifinalelor. Când va juca Simona Halep

mart. 16, 2018 Mihaela Tîrpan

Organizatorii americani ai turneului de la Indian Wells au anunțat programul semifinalelor. Conform documentului dat publicității, meciurile se vor desfășura sâmbătă dimineață. Simona Halep va juca împotriva lui Naomi Osaka, însă nu se cunoaște ora exactă. Doar un lucru este cert, Simona va juca după meciul dintre Venus Williams și Daria Kasatkina, cel mai probabil în jurul orei 05:30, anunță organizatorii.

Venus Williams (SUA, 37 de ani, locul 8 WTA) este ultima calificată în penultimul act al turneului de categorie Premier Mandatory, după victoria în două seturi obținută în fața Carlei Suarez Navarro (Spania, 27 de ani, locul 27 WTA), scor 6-3, 6-2, anunță Digisport.ro.

În disputa pentru un loc în marea finală a întrecerii dotate cu premii totale în valoare de 7.972.535 dolari, cea mai mare dintre surorile Williams o va întâlni pe Daria Kasatkina (Rusia, 20 de ani, locul 19 WTA), iar semifinala lor a fost programată prima și se va juca sâmbătă, 17 martie, de la ora 04:00 (ora României).

Meciul dintre Simona Halep și Naomi Osaka nu are fixată ora de start, ci va începe după terminarea primei semifinale, cel mai probabil în jurul orei 05:30, dacă întâlnirea dintre Williams și Kasatkina nu se va prelungi, mai informează jurnaliștii Digisport.ro

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!