Connect with us

Actual

Individ dat în urmărire, prins de două ori în Vama Veche de aceeași polițistă

Published

on

O polițistă de la Vama Veche a prins de două ori în doi ani același individ dat în urmărire.

Agentul șef adjunct de poliție Andreea Dragu are 34 de ani și este agent de ordine publică în cadrul Poliției Municipiului  Mangalia – Biroul de Poliție Vama Veche 2 Mai.

La data de 3 iunie a.c., în jurul orei 4.00, Andreea se afla în patrulă, împreună cu colegii ei.

La un moment dat a observat, pe strada Falezei din stațiunea Vama Veche, un bărbat al cărui comportament era suspect.

Advertisement

Polițista l-a recunoscut ca fiind același bărbat din județul Arad pe care, în urmă cu doi ani, îl depistase în stațiunea Vama Veche, fiind dat în urmărire după ce pe numele său fusese emis mandat de executare a pedepsei  pentru furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis.

Noaptea trecută, Andreea și colegii ei s-au îndreptat către bărbatul suspect și l-au legitimat.

Acum, ca și în urmă cu doi ani, acesta a încercat să le dea polițiștilor date de identitate false, dar a fost condus la sediul Biroului de Poliție Vama Veche – 2 Mai, unde a fost identificat.

Când a fost verificat în baza de date, s-a constatat că bărbatul, de 36 de ani, este din nou dat în urmărire, pe numele său fiind emis, de Judecătoria Arad, mandat de executare a pedepsei de 4 ani și 277 de zile de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

”Bărbatul, care a avut ”ghinionul” de a se întâlni de două ori cu colega noastră, liberat din penitenciar în urmă cu aproximativ 2 luni, a fost escortat și încarcerat din nou, de Andreea și colegii săi, în Penitenciarul Poarta Albă.”, a precizat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Advertisement
politista vama veche

Foto: Andreea Dragu

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement