Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Șoferi depistați sub influența alcoolului sau a drogurilor. Au fost reținute 6 permise de conducere

Published

on

beat la volan

La data de 2 spre 3 iunie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier și al Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au desfășurat o acțiune pentru depistarea conducătorilor auto care se află sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise.

Acțiunea s-a desfășurat în zonele și pe tronsoanele de drum cu risc rutier ridicat, în vederea creșterii gradului de siguranță rutieră și prevenirii accidentelor de circulație.

În urma activităților desfășurate, polițiști au aplicat 14 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de aproximativ 7.000 de lei, dintre care 4 pentru conducere sub influența alcoolului, iar restul pentru alte abateri.

De asemenea, au fost reținute, în vederea suspendării, 6 permise de conducere, dintre care 4 pentru conducere sub influența alcoolului.

Totodată, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

De asemenea, au fost constatate 3 infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Exemple:

La data de 2 iunie a.c., în jurul orei 23.15, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Eduard Caudella din municipiul Constanța, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru perioada în curs.

La data de 3 iunie a.c., în jurul orei 00.20, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 37 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Portiței din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 3 iunie a.c., în jurul orei 00.20, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 34 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions