Connect with us

Actual

Individ din Poarta Albă, arestat pentru agresiune sexuală și violență în familie

Published

on

Astăzi, 24 mai, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au formulat propunere privind luarea măsurii arestării preventive față de un bărbat în vârstă de 28 de ani, sub acuzația comiterii infracțiunilor de agresiune sexuală  și violență în familie, săvârșită în formă continuată.

Este vorba despre M.G.A., în vârstă de 28 de ani, domiciliat în comuna Poarta Albă, jud. Constanța, aflat în stare de reţinere.

PPotrivit procurorilor, probatoriul administrat până în prezent a relevat că în cursul lunii mai a anului 2023, în mai multe rânduri, pe fondul geloziei, consumului de alcool dar și de droguri, și în baza aceleiași rezoluții infracționale, inculpatul a agresat-o pe soția sa, numita M.F., lovind-o cu cureaua, cu palmele, cu picioarele, și, la un moment dat, cu o sticlă care i-a fost spartă în cap, provocându-i leziuni care, la data efectuării examenului medico-legal, necesitau pentru vindecare 3-4 zile de îngrijire medicală. De asemenea, la începutul lunii mai a anului 2023, inculpatul a săvârșit împotriva soției sale M.F., prin constrângere, acte de natură sexuală pe care le-a înregistrat cu un telefon mobil, în scopul producerii de materiale pornografice.

”Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea şi arestarea preventivă reprezintă etape şi măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatoriului, activităţi ce nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie.”, au precizat reprezentanții compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!