Connect with us

Actual

Copilă dispărută de acasă, dată în urmărire, găsită în tren de un polițist constănțean

Published

on

politist gara

O copilă care a plecat în mod voluntar de acasă, din localitatea Valu lui Traian, a fost găsită în trenul Constanța – București de către un polițist din cadrul IPJ Constanța, care se afla în timpul liber și călătorea spre Capitală. Era aseară,  în jurul orei 19.00.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, este vorba despre comisarul de poliție Alexandru Adelin Buzescu, șef al Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Constanța.

La un moment dat, a primit de la colegii săi, semnalmentele unei minore, de 12 ani, din comuna Valu lui Traian, care în cursul zilei de 23 mai a.c., plecase voluntar de la domiciliu. Era dată în urmărire.

politist buzescu

”Instinctul de polițist și-a spus imediat cuvântul și comisarul de poliție Buzescu Adelin Alexandru a privit în jur. Și-a dat seama, imediat, că în vagonul în care se afla, era și minora pe care o căutau  colegii lui. Semnalmentele corespundeau, la fel și obiectele de îmbrăcăminte pe care le purta în momentul în care plecase de la domiciliu.

Colegul nostru s-a apropiat de minoră și a convins-o că trebuie să se întoarcă acasă, unde o așteaptă, îngrijorată, familia. La scurt timp după aceea, copila a fost predată polițiștilor din Gara de Nord și încredințată familiei.

Adelin este fiu de polițist și este unul dintre acei polițiști care nu-și fac meseria doar în timpul programului.”, a precizat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!