Conecteaza-te cu noi

Actual

Mandate puse în aplicare de polițiști. Un tânăr a ajuns la penitenciar, altul în arestul IPJ Constanța

Published

on

Ieri, 23 mai, polițiștii constănțeni au pus în aplicate două mandate – au condus la condus un tânăr la Penitenciarul Poarta Albă, iar pe altul l-au încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Constanța.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, la data de 23 mai a.c., polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 28 de ani, pe numele căruia Judecătoria Medgidia a emis un mandat de executare a pedepsei de 4 ani și 7 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Persoana respectivă a fost condusă și încarcerată în Penitenciarul Poarta Albă.

Tot ieri, polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri au identificat un bărbat, de 22 de ani, pe numele căruia Curtea de Apel Constanța a emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive și deținere de droguri de mare risc, fără drept, în vederea consumului propriu.

Advertisement

Persoana respectivă a fost condusă și încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions