Connect with us

Actual

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii din județul Constanța

Published

on

În cursul zilei de ieri, 16 martie, polițiștii din județul Constanța au constatat mai multe infracțiuni la regimul rutier.

În jurul orei 7.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 43 de ani, care a condus un autoturism pe strada Eroilor din comuna Ciobanu, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism pe strada Viilor din orașul Năvodari, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

La data de 16 martie a.c., în jurul orei 21.45, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 37 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 22B, în localitatea Culmea, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Bărbatul în cauză a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments