Connect with us

Stiri

Înscrie-te la Constanţa Streetplay Cazino!

Avatar

Publicat

la

Ultimul turneu din seria Raiffeisen Bank Challenger Tour se va disputa în zilele de 6 şi 7 august, pe faleza din faţa cazinoului din Constanţa. Înscrierile încep luni 1 august, de la ora 15.00, pe site-ul www.3la3.ro.

Evenimentul marca Sport Arena Streetball, organizat de Asociaţia Terra Semper Fidelis, este ultima şansă de calificare pentru turneul internaţional Raiffeisen Bank Bucharest Challenger, care va avea loc în zilele de 13 şi 14 august, la Bucureşti, în Piaţa Universităţii.

Echipe din România, Polonia, Bulgaria sau Canada vor fi prezente la Constanţa pentru a se duela la categoria Open Masculin, la care marele premiu, pe lângă calificarea la Challenger, este de 5000 de lei.

Dorian de la Ha Ha Ha Production va fi invitatul special al turneului in meciul vedetelor, care va avea loc în cursul serii de duminică şi îşi va măsura forţele cu cel mai puternic om din România, Alex Arginteanu şi cu membrii echipelor naţionale de 3×3 ale României care se pregătesc pentru Campionatul European din luna septembrie, de la Bucureşti.

Peste 200 de jucători sunt aşteptaţi la eveniment, iar înscrierile se fac în limita a 50 de echipe (cumulat la toate categoriile de vârstă) sau până joi, 4 august.

Constanţa Streetplay Cazino, un turneu marca Sport Arena Streetball, este organizat de Asociaţia Terra Semper Fidelis în colaborare Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, Primăria Municipiului Constanţa şi Consiliul Judeţean Constanţa.

Streetball-ul este varianta „de stradă” a baschetului, iar regulile sunt aceleaşi ca ale baschetului, însă nu sunt neapărat obligatorii. Cei care joacă decid înainte de începerea jocului regulile şi miza. Mişcările din streetball sunt cunoscute ca „freestyle”.

 

Comments

comments

Stiri

Fără apă potabilă în localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare și modernizare la nivelul Gospodăriei de apă Limanu, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile în noaptea de joi spre vineri, 17 spre 18 septembrie 2020, în intervalul orar 22,00 – 04,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de aceste intervenții să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Foto: Ilustrativ

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Mâine se oprește apa în orașul Murfatlar

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane, cu diametrul de 400 mm, la nivelul conductei de alimentare cu apă, de pe strada General Vasile Milea din orașul Murfatlar, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, marți – 15 septembrie 2020, în intervalul orar 09,00 – 16,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei toți onsumatorii din localitatea Murfatlar.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Consumatorii din Agigea și Lazu, fără apă potabilă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Ca urmare a unei avarii survenite astăzi, 7 septembrie 2020, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm din localitatea Agigea (zona Dedeman), județul Constanța, RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, în intervalul orar 13.30 – 18.30.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Agigea și Lazu.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: