Conecteaza-te cu noi

Actual

Înscrieri pentru admitere la Academia Navală ”Mircea cel Bătrân”. Vezi câte locuri sunt

Published

on

Academia Navală ”Mircea cel Bătrân” din Constanța anunță desfășurarea înscrierilor pentru cea de-a doua sesiune de admitere în anul universitar 2019 – 2020. Instituția scoate la concurs pentru această sesiune 67 de locuri la licență și 145 la masterat, distribuite astfel:

  • Studii universitare de licență Secția civilă (cu taxă): Electromecanică Navală – 19 locuri, Electromecanică – 7 locuri, Navigație și Transport maritim și fluvial – 16 locuri, Inginerie și Management Naval și Portuar – 25 locuri. Candidații își pot depune dosarele atât online, cât și la sediul Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” până pe data de 17 septembrie (de luni până vineri între orele 9.00 și 15.00). Admiterea se face prin concurs de dosare pe baza notei obținute la Bacalaureat.
  • Studii universitare de masterat: Sisteme Electromecanice Navale – 25 locuri, Științe Nautice – 35 locuri, Inginerie și Management Naval și Portuar – 15 locuri, Managementul Sistemelor Logistice – 10 locuri, Operarea și Conducerea Sistemelor Electroenergetice Navale – 60 locuri.

Pentru mai multe informații referitoare la această sesiune de admitere la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, cei interesați pot accesa site-ul www.anmb.ro, secțiunea „Admitere 2019”.

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions