Conecteaza-te cu noi

Actual

O lumânare lăsată nesupravegheată – cauza incendiului devastator de la Negureni

Published

on

În cursul zilei de ieri s-a produs un incendiu teribil în localitatea Negureni, pentru stingerea căruia au intervenit 3 autospeciale de stingere. O casă luase foc, iar în momentul în care echipajele au ajuns la fața locului, flăcările se manifestau generalizat la întreaga locuință și la anexă.

În urmă cu puțină vreme, Biroul de presă al ISU Constanța a precizat că au ars în totalitate acoperișurile a două corpuri de casă.

”S-a oprit propagarea incendiului la 2 locuințe învecinate și la o șiră de baloți de lucernă. Incendiul a fost lichidat după aproximativ 4 ore și 30 de minute. Cauza probabilă: o lumânare lăsată nesupravegheată.”, a precizat Anca Chiriță.

Arde o casă la Negureni! O femeie a făcut atac de panică

Advertisement

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions