Conecteaza-te cu noi

Societate

Inspectorii de la Protecția Consumatorilor iau la verificat pensiunile din Delta Dunării

Published

on

Verificările ANPC continuă, în Dobrogea, prin ”Comandamentul Delta Dunării”.

Dat fiind că, în perioada următoare, interesul preponderent al turiștilor se va îndrepta către Delta Dunării, începând să scadă apetența pentru litoral, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) își va îndrepta atenția către unitățile de cazare, alimentație publică, prestări servicii și spații comerciale din această zonă.

”Așa cum este cunoscut deja, Caravana de Prevenție și Consiliere a fost prezentă și în zona Tulcea. În egală măsură, am spus mereu că avem toleranță zero față de nerespectarea drepturilor consumatorilor, stabilite prin lege, de către companii și că, ulterior acestor campanii de informare, mi se pare firesc să avem, în continuare, acțiuni susținute de control care să verifice, în teren, modul în care operatorii economici respectă elementele despre care am vorbit în cadrul acestor Caravane. În perioada următoare, ne vom concentra pe Delta Dunării, un loc foarte drag mie”, a declarat Claudiu Dolot, președintele ANPC.

Așadar, comisarii ANPC vor intensifica, începând de pe 16 august 2021, verificările pe teren, pentru a se asigura că sănătatea și viața consumatorilor, precum și drepturile acestora sunt respectate conform prevederilor legale de către toți operatorii economici, care activează în Delta Dunării, astfel încât turiștii care se vor afla aici să aibă vacanța pe care și-au dorit-o. (comunicat de presă ANPC)

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions