Actual

Inspectorii OPC, cu ochii pe ofertele de Black Friday

nov. 17, 2017 Mihaela Tîrpan

Cea mai mare campanie de reduceri din an, așa cum este cunoscută campania “Black Friday” se desfșoară sub atenta supraveghere a inspectorilor Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța, după cum precizează pentru “Ordinea.ro” inspectorul șef al OPC Constanța, Horia Constantinescu.

“Colaborăm de două săptămâni cu marii retaileri din domeniu pentru a nu exista probleme și a depista și sista eventualele fraude, respectiv oferte neconforme cu realitate. Cei mai mulți dintre ei au remediat problemele pe care le aveau în această campanie și au înțeles că nu acesta este rolul unei campanii de reduceri. Așteptăm comunicări de la ANPC pentru acest subiect și vom face și o comunicare oficială. Cert este că nu am primit nicio sesizare până acum, însă inspectorii noștri au demarat acțiuni operative”, a explicat Constantinescu pentru ziarul nostru.

Pe surse, Ordinea.ro știe că emag este cel mai mare magazin pe care Protecția Consumatorilor l-a verificat și care și-a remediat deficiențele.

cititi și:

Campania “Black Friday”, în atenția comisarilor OPC

Comments

comments