Connect with us

Actual

Inspectorii vamali din Portul Constanța Sud au reținut bunuri în valoare de peste 540.000 de lei

Published

on

bunuri china ucraina

În data de 18 noiembrie, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud – Direcția Regională Vamală București, în urma unui control au descoperit 5.000 m.l. țesătură imprimată cu însemnele mărcii ‘’APPLE’’ și 480 mașinute din plastic cu radiocomandă având marca figurativă ‘’TRANSFORMERS’’, toate reprezentând bunuri susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală pentru mărcile susmenționate.

Mărfurile au fost descoperite în două containere sosite din China și aparțineau unor societăți comerciale cu sediul în Odesa, Ucraina.

”Bunurile au fost reținute de către inspectorii vamali, valoarea acestora, în cazul în care ar fi fost comercializate pe piață la preț de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 540.328 lei.”, precizează reprezentanții Autorității Vamale Române.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!