Connect with us

Actual

Intervenție a pompierilor în Portul Constanța. Incendiu la o platformă petrolieră dezafectată

Published

on

În această după-amiază, în jurul orei 15:34, pompierii militari au fost solicitați, prin apel la numărul unic de urgență 112, să intervină la un incendiu ce se manifesta la o platformă petrolieră dezafectată situată în Portul Constanța Sud-Agigea.

Au fost alocate, ca forțe de intervenție, cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, autospeciala CBRN și o ambulanță SMURD B2. La fața locului au intervenit și două autospeciale de stingere de la două servicii private pentru situații de urgență.

Incendiul se manifesta la sala motoare, cu degajare mare de fum și s-a extins la compartimentele adiacente.  A fost localizat și lichidat în jurul orei 16.20. Nu s-au înregistrat victime.

”A ars o suprafață de 200 mp din platforma petrolieră dezafectată. În prezent, se execută cercetări în vederea stabilirii cauzei probabile care a dus la izbucnirea incendiului.”, a precizat Oana Manoilă, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!