Connect with us

Actual

Intervenție a pompierilor în Portul Constanța. Un bărbat a căzut cu o mașină în mare

Published

on

smurd

În această dimineață, în jurul orei 6.15, pompierii ISU Constanța au fost anunțați că un bărbat a căzut cu o mașină Dacia Duster în mare. Acesta încărca mașini în vapor, la Dana 6 a Portului Constanța. Din fericire, bărbatul a reușit să iasă din autoturim.

La fața locului au intervenit pompierii Detașamentului Port cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj Saj B2 și un SMURD.

La ajungerea echipajelor, persoana era extrasă din apă.

”Un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, conștient, cooperant, a fost transportat la spitalul județean de către echipajul SAJ.”, a precizat Răzvan Parconie, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!