Conecteaza-te cu noi

Actual

Invitație la un nou tur cultural prin Constanța: „La țărm de Marea Neagră”

Published

on

Consiliul Județean Constanța, prin Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, îi invită pe cetățeni să ia parte la evenimentul cultural-educativ Tur Cultural „La țărm de Marea Neagră”, în colaborare cu prof. dr. Răzvan Raul Ivan (ghid în turism).

„După succesul turului cultural de sâmbătă, 20 mai 2023, care s-a bucurat de o participare numeroasă a publicului, constănțenii sunt așteptați miercuri, 24 mai 2023, la ora 17.00, tot la Lupoaică, să pornească într-un nou tur cultural ghidat, ce are ca scop promovarea istoriei marinei, a importanței pe care Portul Constanța a jucat-o în evoluția orașului Constanța, a unor povești despre bătăliile pe mare și epavele care se găsesc în Marea Neagră. Evenimentul va marca, totodată, și Ziua Eroilor, printr-o plimbare „la pas” în zona peninsulară.

Turul ghidat are următorul traseu: Lupoaică – Palatul Regal – Piața Ovidiu – Moscheea Regală „Carol I”- strada Arhiepiscopiei – Timonierul – Pescarii – Monumentul Marinarilor – Cazinoul.

Plecarea se va face de la statuia Lupoaicei din Constanța, iar participarea este gratuită. Evenimentul este inițiat de Serviciul Coordonare Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” și Exploatare a Filmelor. Mai multe informații găsiți pe pagina de facebook a Centrului Multifuncțional Educativ Pentru Tineret „Jean Constantin” sau pe site-ul  www.centruljeanconstantin.ro.“, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Advertisement
ac a ca ae dacca

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions