Connect with us

Actual

Percheziții la Constanța într-un caz de înșelăciune. Prejudiciul este de peste un milion de lei

Published

on

În această dimineață, polițiști Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța,  au efectuat 4 percheziții domiciliare, în județele Constanța, Ilfov și Timiș, la locuințele unui bărbat, de 37 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de înșelăciune.

Bărbatul este bănuit că, în calitate de administrator al unei societăți comerciale, ar fi indus în eroare două persoane vătămate, societăți comerciale.

”Astfel, în perioada 2018 – 2020, acesta ar fi achiziționat, de la acestea, aproximativ 1.400 de metri cubi de cherestea, fără a le achita contravaloarea mărfii, ulterior comercializând materialul lemnos.”, a precizat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost descoperite și ridicate documente financiar-contabile și alte înscrisuri cu valoare probatorie.

Prejudiciul este de peste 1.000.000 de lei.

Cercetările în cauză sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune în formă continuată, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

lemne

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!